Колектив та учні Іванівської спеціальної школи хочуть подякувати Благодійний Фонд “Зимородок” за підтримку та допомогу, за подароване тепло у вигляді зимових курток, худі, джинсів та спортивних штанів. Тепер нам не страшні морози та хуртовини.

Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

Комунальний заклад «Іванівська спеціальна школа», всі її працівники та вихованці хочуть висловити щиру подяку Крепкій Лесі Сергіївні за сприяння в придбанні промислових пральних машинок. Це неоціненний внесок для нашої школи. Для нас це розкіш, яку ми не могли б собі дозволити.

У сучасному, насиченому подіями світі практично кожен зайнятий тільки собою. Тому приємно усвідомлювати, що є інші – такі, як Ви, завжди готові прийти на допомогу, відклавши свої справи в сторону. Дякуємо Вам за чуйність і відкрите серце. Бажаємо Вам постійної удачі, великих, подальших успіхів у Вашій професійній діяльності, добробуту та миру!

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *